Edifier aktivni zvučnici

Edifier D12

Ako želite kristalno čist zvuk koji hvata svaku sitnu nijansu u vašoj glazbi, onda je D12 vrijedan slušanja. Edifier D12 je aktivni Bluetooth 5.0 zvučnik snage 70W (RMS) sa 2 visokotonca i 2 basa u kompaktnoj izvedbi. Sadrži ulaze RCA i AUX za povezivanje s vanjskim uređajima kao što su TV, gramofon, DVD. Edifier D12 se također može bežično povezati s vašim pametnim telefonom ili prijenosnim računalom uz pomoć Bluetooth 5.0.

Upravljanje je moguće putem lako dostupnih kontrola na gornjoj strani zvučnika ili s daljinskom upravljačem koji dolazi uz zvučnike. Ove zvučne kutije imaju ugrađeno pojačalo, za njih ne treba dodatna oprema ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Više informacija na stranicama proizvođača >

 

Edifier R1280DBs

Edifier R1280DBs je nasljednik najpopularnijeg modela Edifier aktivnih zvučnika R1280DB. Uz vrhunsku kvalitetu zvuka i snagu od 42W (21W+21W RMS) R1280BDs dolazi s priključkom za subwoofer, Bluetooth 5.0 spajanjem, dvostrukim RCA te optičkim i koaksijalnim ulazima.

Upravljanje je moguće putem lako dostupnih kontrola na bočnoj strani zvučnika ili s daljinskom upravljačem koji dolazi uz zvučnike. Ove zvučne kutije imaju ugrađeno pojačalo, za njih ne treba dodatna oprema ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Više informacija na stranicama proizvođača >

 

Edifier T5

Za one koji žele dublje i jače basove tu je Edifier T5 aktivni subwoofer koji u kombinaciji sa Edifier R1280DBs zvučnicima ispunjava prostor zvukom koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.
Edifier T5 je aktivni subwoofer, snage 70W i woofera promjera 20cm. Smanjena akustična rezonancija postignuta je s MDF kućištem. Doljnja granična frekvencija je 38Hz, s mogućnošću podešavanja faze i gornje granične frekvencije. Opremljen je RCA line in i RCA line out (passthrough) ulazom/izlazom. Automatski način mirovanja kada nema signala pomaže u uštedi energije i produljuje životni vijek zvučnika.

Više informacija na stranicama proizvođača >