WiFi audio DAC streamer

Savršena kombinacija za savršen zvuk
Ne trebate skupi hardver koji treba stajati u zvučno izoliranoj sobi za slušanje. Također vam nisu potrebna cijevna pojačala koja isporučuju zvuk visoke kvalitete. Naša pomno odabrana kombinacija komponenata i programa donijet će vam fantastično glazbeno iskustvo.
Streamajte na stotine web radio stanica ili uživajte u vrhunskoj kvaliteti zvuka vaših omiljenih izvođača putem Spotify glazbenog servisa.
Bez puno kablova i potrebnog prostora za zvučnike, jednostavnih kontrola i nadasve odličnog zvuka složili smo ovu kombinaciju:
WiFi audio DAC streamer + Volumio + Edifier aktivni zvučnici.

WiFi audio DAC streamer uključuje:
Raspberry Pi Zero WH, IQaudio DAC+, akrilno kućište, 16GB SD karticu sa predinstaliranim Volumiom, 5V napajanje i stereo audio kabel 2xRCA. Dolazi u potpunosti sastavljen i spreman za plug and play!

IQaudio DAC+ zadužen je za visoku kvalitetu izlaznog audio signala, a neke od značajki su:
Texas Instruments PCM5122 DAC, 24-bitna dubina zvuka od 192 kHz, RCA izlaz (Line Out), izlaz za slušalice (Headphone Out).

 

Volumio

Volumio – The Audiophile Music Player
Volumio je open source, glazbeni player koji je dizajniran za maksimalnu kvalitetu zvuka, a može reproducirati gotovo svaku glazbenu datoteku, pružajući podršku za MP3, FLAC, WAV, AAC, ALAC, DSD i mnoge druge. Uz podršku za veliki izbor audio kodeka, također pruža podršku za UPNP\DLNA, Airplay, Spotify i Web radio.

Volumio izgleda dobro kao što zvuči. Jednostavno kontrolirajte Volumio s bilo kojim uređajem s preglednikom, iOS ili Android mobilnom aplikacijom. WiFi audio DAC streamer dolazi sa predinstaliranim Volumio playerom.

Više informacija na stranicama proizvođača >

 

Edifier aktivni zvučnici

Edifier D12

Ako želite kristalno čist zvuk koji hvata svaku sitnu nijansu u vašoj glazbi, onda je D12 vrijedan slušanja. Edifier D12 je aktivni Bluetooth 5.0 zvučnik snage 70W (RMS) sa 2 visokotonca i 2 basa u kompaktnoj izvedbi. Sadrži ulaze RCA i AUX za povezivanje s vanjskim uređajima kao što su TV, gramofon, DVD. Edifier D12 se također može bežično povezati s vašim pametnim telefonom ili prijenosnim računalom uz pomoć Bluetooth 5.0.

Upravljanje je moguće putem lako dostupnih kontrola na gornjoj strani zvučnika ili s daljinskom upravljačem koji dolazi uz zvučnike. Ove zvučne kutije imaju ugrađeno pojačalo, za njih ne treba dodatna oprema ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Više informacija na stranicama proizvođača >

 

Edifier R1280DBs

Edifier R1280DBs je nasljednik najpopularnijeg modela Edifier aktivnih zvučnika R1280DB. Uz vrhunsku kvalitetu zvuka i snagu od 42W (21W+21W RMS) R1280BDs dolazi s priključkom za subwoofer, Bluetooth 5.0 spajanjem, dvostrukim RCA te optičkim i koaksijalnim ulazima.

Upravljanje je moguće putem lako dostupnih kontrola na bočnoj strani zvučnika ili s daljinskom upravljačem koji dolazi uz zvučnike. Ove zvučne kutije imaju ugrađeno pojačalo, za njih ne treba dodatna oprema ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Više informacija na stranicama proizvođača >

 

Naruči

Kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom, javite nam koje ste proizvode odabrali te na koju adresu želite dostavu, a mi ćemo vam poslati ponudu po kojoj možete platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Besplatna dostava za sve proizvode.

Telefon: +385 98 224467
E-mail: info@wizsolution.hr

 

WIFI AUDIO DAC STREAMER


WIFI AUDIO DAC STREAMER
+
AKTIVNI BLUETOOTH ZVUČNIK EDIFIER D12